You are here: Home » Beauty » Wenkbrauwen epileren

Wenkbrauwen epileren

geschreven door Constance

In het Midden- & Verre Oosten wordt de techniek om te epileren dmv. een touwtje al jaren toegepast. Ik heb in China (vorige week) nog mijn wenkbrauwen laten bijwerken.

Bij ons zie je het ook steeds meer gebeuren, mede door onze landgenotes uit Turkije en Marokko, waar het ook de gewoonste zaak vd wereld is. Je kunt bij Nubian Queen (in Rotterdam) zelfs een workshop Oosters epileren volgen. Mocht je zelf gelijk aan de slag willen gaan, kijk dan even op girlscene.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?