You are here: Home » Shoppen » Blog t-shirt

Blog t-shirt

geschreven door Constance

Heb je net als ik, een weblog, dan is een t-shirt met je eigen ‘tagcloud’ echt je-van-het.

Je geeft via Snapshirts de url van je website in, samen met de naam van de website en dan gaat het systeem aan de slag. Na ong. 30 seconden heb je een gepersonaliseerde tekst, met je zoekwoorden + de url. Je kunt hier en daar nog aanpassingen doen en de kleur van het shirt uitzoeken en dan heb je een heel bijzonder t-shirt in huis.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?