You are here: Home » Shoppen » Schoonheidssalon

Schoonheidssalon

geschreven door Constance

Zoals ik deze week al aankondigde, heb ik een heerlijke schoonheidsbehandeling gehad.    
  
Palais des Cosmetique (in Amstelveen) is een grote schoonheidssalon (6 behandelcabines) en je kunt ook terecht voor een manicure en /of een pedicure. Ik heb de Prestigious Energizing & Oxygenation Treatment met La Colline Skincare gehad, deze behandeling duurt 1,5 uur en was echt super. Je krijgt diverse massages (rug-, hand-, voet-, hoofdhuid- en natuurlijk een gezichtsmassage), een dieptereiniging, oogmasker en een gezichtsmasker. Mijn huid (die behoorlijk vochtarm is) voelde na afloop heerlijk zacht en soepel aan. Tevens waren alle massages zo ontspannend dat ik tijdens de behandeling zelfs in slaap gevallen ben. Wat voor mij een zeer aangename verrassing was, was dat alle doekjes die je op je gezicht en decollete krijgt, heerlijk warm zijn en dit geldt ook voor alle cremes. De doekjes en cremes worden nl. in een speciaal oventje gedaan, waardoor alles voorverwarmd is. Echt  een bijzonder extraatje! Ik heb ook een uitgebreide behandeling voor mijn nagels gehad met Jessica Cosmetics, daar lees je binnenkort over.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com