You are here: Home » Shoppen » La Colline Skincare

La Colline Skincare

geschreven door Constance

Laat je lekker verwennen op 23 april as.

Kliniek Emmastraat viert de introductie van het befaamde Zwitserse huidverzorgingsmerk La Colline. Op maandag 23 april is iedereen welkom voor een vrijblijvend, persoonlijk en professioneel advies onder het genot van een hapje en een drankje. Voor elke bezoekster ligt bovendien een tas met heerlijke cadeaus klaar! De verzorgingsproducten van het Zwitserse merk La Colline zijn het glorieuze resultaat van een vijftig jaar durende samenwerking tussen Zwitserse biologen en cosmeticaspecialisten. Het geheim is een combinatie van biologische en fysiologische bestanddelen, die zelfs op de meest gevoelige huid een fantastische uitwerking heeft. Juist omdat een behandeling met injectables een duurzamer en dieper effect heeft als je de huid daarnaast goed verzorgt, heeft Kliniek Emmastraat gekozen voor La Colline.

De cellulaire lijn van La Colline is samengesteld uit ingrediënten die de celvernieuwing, vochtregulering en stofwisseling in de verschillende huidlagen bevorderen. Perfect voor een anti-ageing aanpak. De crèmes en serums uit de whitening-lijn zijn bedoeld voor de vermoeide en gestresste huid. Ze verminderen pigmentvlekken, geven de huid een transparante teint en laten haar stralen.

Kom kennis maken met La Colline op maandag 23 april (tussen 10.00 en 17.00 uur) en maak gebruik van de expertise in huidverzorging, huidverbetering of laserontharen! Laat voor 20 april as. weten met hoeveel personen je komt.  Meld je aan via info@kliniekemmastraat.nl of (020)–664 3223.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com