You are here: Home » Shoppen » Delphina sieraden

Delphina sieraden

geschreven door Constance

Ik word regelmatig overspoeld met sieradenwebsites en ik moet eerlijk zeggen dat ik af en toe keuzes moet maken uit het zeer grote aanbod dat er is.

Ik vind dat de sieraden van Delphina absoluut op shoppen.blogo.nl thuis horen. Het zijn nl. heel bijzondere sieraden (met veel kleuren en leuke bedels) die met de hand worden gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van nikkelvrij metaal en veel sieraden zijn afgewerkt met handgemaakte kralen uit Tsjechië, Venetiaans glas en Swarovski kristallen. Twee keer per jaar komt er een nieuwe collectie uit en er zijn 10 verkoopadressen in Nederland en zelfs 1 in Dubai.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com