You are here: Home » Beauty » Ontharen

Ontharen

geschreven door Constance

De zomer komt in zicht en dan krijg je elk jaar weer het ontharen van de benen, oksels en de bikinilijn. Doordat ik het hele jaar door regelmatig in de zon kom, is dit ritueel bij mij een wekelijks terugkerend feest.

De bikinilijn is bij mij een beetje een probleemgebied want van scheren krijg ik rode pukkeltjes en bij het harsen en electrisch ontharen allemaal ingegroeide haartjes, waardeloos dus. Nu ben ik via de Emmakliniek in Amsterdam (waar ik ook de lipolysebehandeling krijg) in contact gekomen met Drs. Helene Korthals Altes-Levy (dermatoloog) en zij gaat nu mijn bikinilijn behandelen met de Ellipse flitslamp. Deze behandelingen stonden al een tijdje hoog op mijn lijstje en op 4 april as. is het zover, ik ga voor de 1e keer. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat en wat voor resultaat je krijgt na 1 keer. (Ik weet nu al wel dat ik min. 8 keer moet gaan) Tevens mag je heel veel niet voor en na de behandeling zoals: niet meer harsen of epileren, scheren mag wel/geen zon of onder de zonnebank, evt. een zonnecrème met een hoge beschermingsfactor gebruiken /geen ontharingscrème of bleekmidden gebruiken /op de dag van de behandeling geen make-up of bodylotion op doen. Erna mag je niet in de zon of onder de zonnebank en een zonnecrème met een hoge beschermingsfactor gebruiken. Dus lig ik al weken lang met een pareo over mijn heupen in de zon, en dat moet dus nog wel enkele maanden. Maar ik heb het er graag voor over. Als ik geweest ben op 4 april as. dan krijgen jullie natuurlijk van mij een uitgebreid verslag.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?