You are here: Home » Shoppen » Minerale make-up

Minerale make-up

geschreven door Constance

Val jij regelmatig in slaap zonder dat je je make-up van je gezicht gehaald hebt? Als het antwoord ja is, dan heb ik nu een oplossing voor je.

Met de producten van i.d. bareMinerals kan je zonder problemen naar bed en de volgende ochtend heb je geen last van uitslag of een pukkeltje. Alles is gemaakt van pure, geplette mineralen en daardoor verstopt i.d. bareMinerals de poriën niet en wordt de huid niet geirriteerd. Dus ook ideaal voor vrouwen met sproetjes, acne, rosacea, vette huid en een gevoelige huid. De foundations hebben een SPF 15, zodat je ook beschermt bent tegen de zon. De makeuplijn bestaat uit poeders en foundations, maar ook oogschaduw en lipgloss. Ook heeft i.d. bareMinerals een speciale huidverzorgingslijn voor mannen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com