You are here: Home » Shoppen » Gillette scheermesjes

Gillette scheermesjes

geschreven door Constance

Ik ken 2 heren (Ray & Stephan) die zullen verzuchten “eindelijk is ie ook in Nederland te koop” en wel vanaf morgen!

Ik neem al maandenlang het allernieuwste scheersysteem van Gilette, de Gillette Fusion Power, mee uit de VS. Gillette Fusion heeft 5 mesjes (ipv van de o-zo-vertrouwde 3 mesjes). Gillette Fusion is  verkrijgbaar in een Power-versie; met batterijen en in een gewone uitvoering; zonder batterijen. Mijn ’test’ mannen gebruiken beiden de versie met trilfunctie. Dankzij de 5 dicht op elkaar geplaatste mesjes ontstaat er een scheeroppervlak die de druk op de huid verminderen. Dit helpt irritatie te voorkomen en geeft nog meer gemak en comfort. Op de achterzijde van het mes zit een Precisie Trimmer voor de lastig bereikbare plekken zoals onder de neus, maar ook om gezichtshaar en bakkebaarden te stylen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com