You are here: Home » Shoppen » Esthetisch Centrum Amsterdam

Esthetisch Centrum Amsterdam

geschreven door Constance

Afgelopen vrijdag heb ik een kennismakingsgesprek gehad bij het Esthetisch Centrum Amsterdam in het Medisch Centrum Jan van Goyenkliniek. Ik kende Medisch Centrum Jan van Goyenkliniek al, want hier ben ik in 1999 geopereerd aan mijn enkel. In de Jan van Goyenkliniek kan je terecht voor oa. flebologie, orthopedie, oogheelkunde. Het Esthetisch Centrum Amsterdam was nieuw voor mij.

Het Esthetisch Centrum Amsterdam is gespecialiseerd voor plastische chirugie en Injectables. De behandelingen variereen van borstvergroting of-verkleining, ooglidcorrecties, facelifts, definitief ontharen en inspuitingen. Ik ben benaderd voor Injectie-Lipolyse en voor ontharing (dmv. Ellipse flitslamp) van de bikinilijn. (Helaas moet ik nog even wachten met het definitief ontharen, want je mag op de te behandelen plaatsen niet bruin zijn, dus voor mij wordt het zonnen met een pareo om. Maar vandaag begin ik wel met de Injectie-Lipolysebehandeling op mijn buik. (Bij Injectie-Lipolyse wordt (plaatselijk) vet opgelost zonder een opereratie.) Ik heb nl., ondanks dat ik 2 tot 3 keer per week sport, nog steeds een rolletje op mijn buik en deze wil absoluut niet weggaan. Ik ga (waarschijnlijk) 3x een behandeling krijgen, met elke keer een tussenpoos van 6 tot 8 weken. Er wordt om de 1 1/2 cm. een prikje gegeven op mijn buik waarbij de stof PPC(phosphatidylcholine) wordt ingespoten. (Deze stof komt uit de sojaboon.) PPC zorgt voor de afbraak van vetcellen en is daardoor een alternatief voor liposuctie. Je kunt na de behandeling last krijgen van jeuk en roodheid en kan mijn buik warm aanvoelen. Verder krijg je last van zwellingen die wel enige weken kunnen duren. In de 1e week na de behandeling
wordt het afgeraden om onder zonnebank of de sauna te gaan, wel kan je gewoon gaan sporten. Je hoeft geen dieet te volgen, maar sporten en veel water drinken geeft wel een beter resultaat. Behalve voor je buik, is Injectie-Lipolyse ook geschikt voor de (onder) kin, armen, benen, heupen, rug en knieen. Ik ga jullie de komende weken op de hoogte houden van mijn ervaringen, en het uiteindelijke resultaat. (Dmv. voor en na foto’s.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com