You are here: Home » Gadgets » Clubtafel/drankconsole ‘Shots’

Clubtafel/drankconsole ‘Shots’

geschreven door Constance

Shots is een clubtafel en een drankconsole in een en heeft plaats voor 10 wijn- of drankflessen of bijv. tijdschriften.

Als je ‘m op de zijkant zet is Shots een console dat tegen de muur aangezet kan worden en waar drankjes ingeschonken kunnen worden. De flessen blijven in de houders zitten door de hoek waaronder ze staan. Dit kan zelfs als Shots rechtopstaat. Shots is verkrijgbaar in glanswit of mat wit is ontworpen door J.P. Meulendijks.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?