You are here: Home » Jabra » Originele verhuiskaarten

Originele verhuiskaarten

geschreven door testman

Toen we gingen verhuizen wilden we niet een standaard verhuiskaart sturen. Zelf zaten we te denken aan een foto of tekening van het huis. Op de site van tekeningopverzoek.nl kun je een originele potloodtekening van je huis bestellen. Wij vonden het een origineel idee voor een verhuiskaart. De ontvanger ziet dan meteen hoe je huis er uitziet. En zeg zelf, met een uniek gemaakte verhuiskaart spring je er uit! Naast de verhuiskaarten, ontvingen we de originele tekening van ons huis. Deze hebben we ook meteen maar laten inlijsten. Klinkt best duur hè? Als je 100 kaarten bestelt kost het je €71,-. en dat is inclusief de originele tekening. Ons volgende verhuiskaartje zal vast wéér hier besteld worden.

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Annekee 10 november 2006 - 21:27

He Layana,leuk!!!! Ik had het al in de Bijenkorf folder gezien maar heb nu de frisse appeltjes maar online besteld. Ik ben benieuwd!

Reageer
Layana 12 november 2006 - 14:13

Wat grappig, maak je er een foto van voor me 🙂

Ik vind die ‘poppy’print ook wel leuk, nu nog zo’n leuke Samsung-poppy erbij en je hebt weer een leuk setjuh.

Reageer

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?