You are here: Home » Jabra » De beste makelaar, ben je zelf

De beste makelaar, ben je zelf

geschreven door testman

Wij gaan ons huis verkopen en na de vorige keer gezien te hebben wat een makelaar kost, zijn we dit keer toch even gaan rond shoppen. Wij hebben gewoon onderhandeld over de courtage met een makelaar die ons erg aansprak. Nu hebben we goede afspraken gemaakt en zijn we in elk geval een stuk goedkoper uit dan bij de vorige verkoop. Via de Postbank  kwam ik op de site van iBlue. Daar bepaal je zelf in grote mate de prijs. De makelaars van iBlue hebben het hele verkoopproces in 5 stappen verdeeld. In verkoopname & samenstellen van het verkoopplan, het bezichtigen van de woning, de onderhandeling, de koopakte opstellen en ondertekenen en de overdracht. Het in verkoop nemen & samenstellen van het verkoopplan en de onderhandeling worden altijd door de makelaars van iBlue gedaan. De rest zou je zelf kunnen en dat drukt de prijs flink. Ikzelf zag het niet zo zitten om al die potentiële kopers rond te leiden, maar er zullen vast veel verkopers zijn die er geen enkele moeite mee hebben. Gelukkig ben je vrij in de keuze wat je doet of de makelaar laat doen, natuurlijk kan je ook alles door de makelaars van iBlue laten doen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com