You are here: Home » Tuin & terras » Oversized loungen

Oversized loungen

geschreven door testman

Ellen van moeders.blogo.nl schreef al eens eerder dat ze de zitzakken van Fatboy nu wel een beetje zat is. Daar heeft ze ook wel gelijk in. Maar nu heeft Fatboy behalve zitzakken ook Fatboy hangmatten, waar je zelfs met z’n drieën op kan liggen. De Headdemock, zoals Fatboy zijn creatie noemt zijn 140 bij 280 groot en de stof is vuil- en waterafstotend zoals we van Fatboy gewend zijn. Ik heb zelf heerlijk eventjes gelounged op de oversized hangmat, toen deze op de woonbeurs werd gepresenteerd. Wel echt iets voor in de tuin of op het terras, gezien de afmetingen.

Andere berichten in rubriek Tuin:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com