You are here: Home » Shoppen » Innersoul sieraden

Innersoul sieraden

geschreven door Constance

Het bijzondere sieradenmerk Innersoul komt oorspronkelijk uit Australie en ik vind dat je dat absoluut kunt. De sieraden hebben een stoere uitstraling.

Het assortiment van Innersoul bestaat uit oa kettingen, armbanden, ringen,  haarspelden, oorbellen en riemen en kunnen worden gedragen door mannen en vrouwen. Mede door het materiaalgebruik zoals schelpen, paarlmoer, zilver, kokos en stenen hebben alle sieraden een natuurlijke maar ook een exclusieve uitstraling. Ik ben zelf helemaal weg van de Tropical Souls (lange) kettingen en de zilveren Charms armband. Maar ook de schelpenriemen zijn bijzonder mooi.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com