You are here: Home » Shoppen » Ik ben van mijn fronsrimpels af!

Ik ben van mijn fronsrimpels af!

geschreven door Constance

Ik ben eind september bij Intranos geweest om de fronsrimpels tussen mijn wenkbrauwen en op mijn voorhoofd te laten inspuiten.

Na het intake gesprek heb ik ruim een week de tijd gehad om nog vragen te stellen. Ik vond het best wel een beetje ‘eng’ aangezien ik nog nooit iets aan mijn gezicht had laten doen, behalve dat ik hele goede (en soms ook hele dure) cremes gebruik. Als je iets in je gezicht laat inspuiten, bestaat de mogelijkheid dat je rode plekjes krijgt, maar dat kan hooguit een paar dagen zijn. Verder was ik heel verrast om te horen dat het resultaat niet gelijk zichtbaar zou zijn, dit kan nl. wel 1 tot max. 14 dagen duren. (Bij mij was het resultaat ‘pas’ na 11 dagen zichtbaar.) Tevens wordt er voor de uiteindelijke behandeling een dossier gemaakt, hierin wordt oa. vermeld of je medicijnen gebruikt, wat er voor product gebruikt is, de hoeveelheid, de plaats van de behandeling, door welke arts, etc. Tevens werd mij verteld dat je tot 1 dag na de behandeling geen make-up mag gebruiken op de prikplekjes en geen alcohol mag drinken. (Ook mag je ook geen asperines van te voren geen asperines slikken.) Daarna werd ik naar de behandelkamer gebracht en kreeg ik nogmaals een gesprekje met de arts. Ook teken je een verklaring, waarin staat dat je gezond bent en je geeft nogmaals aan welke medicijnen je gebruikt. (De anti-conceptiepil wordt ook gezien als een medicijn.) Hierna werd mijn voorhoofd gedesinfecteerd met alcohol en werd de definitieve plaats van de prikjes bepaalt. Ik heb van de hele behandeling helemaal niks gemerkt en het deed ook absoluut geen enkele pijn. Normaal gesproken werkt de behandeling zo’n 2,5 tot 5 maanden, dus ik ben benieuwd wanneer ie bij mij is uitgewerkt. Ik moet heel eerlijk zeggen dat mijn voorhoofd er heel natuurlijk uitziet, en je ziet nog wel de rimpels zitten (want die blijven altijd licht te zien), maar ik heb absoluut het idee dat de rimpels een stuk minder ‘diep’ zijn. Ik ben heel erg tevreden en zou het zo weer doen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com