You are here: Home » Shoppen » Vollere lippen

Vollere lippen

geschreven door Constance

Er zijn steeds meer fabrikanten die ‘claimen’ dat zij de oplossing hebben voor dunne lippen,

Of het nu een lippenstift is of een creme, er worden wonderen belooft. Zo is er ook het Sur Plus 40% Lip Grow Serum te koop, waarbij je gemiddeld 40% vollere lippen krijgt. Je moet 60 dagen lang het serum aanbrengen voor het beste resultaat. En een kuur van 30 dagen kost Euro 112,-. Nu is mijn vraag: ‘Wie van mijn lezeressen heeft het Lip Grow Serum gebruikt? En wat vond je van het resultaat?’ Ik ben heel benieuwd naar de reactie’s en dat mag ook anoniem 😉 En dat geldt ook voor alle andere producten van het merk Sur Plus.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com