You are here: Home » Shoppen » Inimitable mascara van Chanel

Inimitable mascara van Chanel

geschreven door Constance

Zoals ik een paar dagen geleden al vertelde heb ik weer nieuwe mascara aangeschaft en ik zou mijn ervaringen over deze (volgens de reclames) geweldige mascara met jullie delen.

Ik kan heel kort zijn, de Inimitable mascara van Chanel is echt super. Je krijgt echt volle, lange wimpers, en je wimpers klonteren niet aan elkaar vast. Of het echt door het bijzondere borsteltje komt weet ik niet, maar de mascara doet alles wat er beloofd wordt. ’s Avonds haal je de mascara ook makkelijk van je wimpers af, want hij is niet waterproof. Dus ben je aan een nieuwe mascara toe, koop deze!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com