You are here: Home » Shoppen » Oriflame cosmetica

Oriflame cosmetica

geschreven door Constance

Het cosmeticamerk Oriflame is in Zweden al meer dan 40 jaar een groot succes, en dat komt vooral omdat de producten en ingredienten 100% natuurlijk en dierproefvrij zijn.

De Oriflame producten worden verkocht oa. via de website, maar ook door een workshop, waarbij je je vriendinnen uitnodigt. Je krijgt dan persoonlijke advies over het reinigen van de huid, de verschillende crèmes en make-up. Ook kan je allerlei vragen stellen. Je kunt gratis deze workshop bij je thuis organiseren (maar dan moeten er wel producten gekocht worden) of je betaald Euro 10,- per persoon (zonder de verkoopverplichting).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com