You are here: Home » Shoppen » Huisteil Creaties

Huisteil Creaties

geschreven door Constance

Deze tip heb ik gekregen van Karin.

Huisteil Creaties is ooit begonnen als een experimentele en creatieve kledinglijn, maar nu hebben ze voornamelijk hippe en trendy accessoires. Alles wordt zelf ontworpen en gemaakt en daarbij wordt er door Huisteil Creaties alleen gebruikt gemaakt van retro stoffen en materialen, vooral uit de jaren 70 & 80. Je kunt online de gehele collectie bestellen en af en toe kom je Huisteil Creaties ook tegen op festivals (zoals Oerol). Wat het bijzondere aan een aantal accessoires is, is dat een riem niet alleen een riem is, maar ook gelijk een portemonnee. En dat geldt ook voor de polsbandjes en de riemtasjes. Dus niet alleen mooi maar ook heel praktisch.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com