You are here: Home » Shoppen » Tuinmeubelen van steigerhout

Tuinmeubelen van steigerhout

geschreven door Constance

Ik ben geslaagd voor een nieuwe tuinbank en het is er toch een van hout geworden, nee geen teakhout, maar steigerhout.

Bij Dutchwood kan je hele mooie en bijzondere tuinsets bestellen en voor hele betaalbare prijzen. Ik heb zelf de loungebank (200x80x80cm) en meteen ook maar de tafel (200x80x80cm) met dichte zijkanten besteld. Een set bestaande uit een tafel, loungebank en 2 stoelen heb je al voor slechts Euro 375,- en dan wordt de hele set ook bij thuis bezorgd (behalve op de Waddeneilanden). Als mijn bank en tafel bezorgd zijn, krijg je het resultaat op shoppen.blogo.nl te zien. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com