You are here: Home » Beauty » Shampoo blokjes

Shampoo blokjes

geschreven door Constance

Iedereen kent het wel, je stopt je toilettas in je koffer en je shampoo is ontploft. (Het is veel handiger je toilettas in je handbagage te stoppen, want koffers kunnen weleens NIET aankomen en dan heb je dus ook geen toilettas.)

Je hebt nu ‘Shampoo Bars’, dat is shampoo in vaste vorm. Een soort harde rondjes, die je in een opbergblikje kunt bewaren. De ‘Shampoo Bars’ zijn van het merk Lush en je hebt ze in allerlei varianten. Er zijn blokjes speciaal tegen klitten met sinaasappelolie en patchoeli. En wat te denken van het blokje met de naam ‘Jumping Juniper’ dat met zijn lavendel en jeneverbes bedoeld om vet haar in balans te brengen. Het blokje dat bij Lush het best verkocht wordt heet ‘Godiva’. Het zorgt met ingrediënten als cacaoboter, kokosboter, jasmijn en ylang ylang voor heerlijk zacht en glanzend haar. Hoe werkt het? Simpel. Je maakt je haar nat, wrijft er een paar keer met het blokje overheen en schuimen maar. Het blokje gaat meerdere keren mee. De blokjes wegen 55 gram en variëren in prijs van 7,30 euro tot 7,95 euro. Het opberg-blikje kost 3,10 euro, maar als je twee Shampoo Bars tegelijkertijd koopt, krijg je het er gratis bij. Verkrijgbaar bij de speciale Lush-winkels in Amsterdam, Maastricht, Haarlem, of Den Bosch.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com