You are here: Home » Shoppen » Kaapstad

Kaapstad

geschreven door Constance

Als jullie dit artikeltje lezen, zit ik heerlijk in het zonnetje in Kaapstad. Het wordt nl. 27 graden. Natuurlijk ga ik voor jullie het een en ander aan leuke, trendy en bijzondere dingen spotten.

Kaapstad is helemaal ‘in’ bij de diverse designers en fotomodellen, dus ik ga zeker even kijken bij de diverse hippe strandtenten, waar je kunt loungen, zonnen en eten. Tevens heeft Kaapstad diverse mooie shoppingsmalls zoals Canal Walk. Dit is een van de grootste malls van het Zuidelijk halfrond. Natuurlijk staat Zuid-Afrika bekend om de diamanten die hier vandaan komen, en je kunt hier heel voordelig mooie gouden en zilveren sieraden laten ontwerpen. Een ander hot item zijn de tassen met een springbokvelletje. Je betaald hier een stuk minder voor dan de tassen die bij ons in de winkels hangen. Een nadeel is wel dat als het bij ons zomer is, in Kaapstad de winterjassen en laarzen in de etalages hangen en in onze winter in Kaapstad de bikini’s en slippertjes.  

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com