You are here: Home » Shoppen » De Bijenkorf stopt met de webwinkel

De Bijenkorf stopt met de webwinkel

geschreven door Constance

Dit heb ik gelezen in het tijdschrift Twinkle.

De webwinkel van De Bijenkorf gaat haar virtuele deuren sluiten! Het management is van mening dat een Bijenkorf klant niet zit te wachten op een webwinkel, maar alleen in een ‘echte’ omgeving van de Bijenkorf sfeer wil en kan genieten. Ik was met stomheid geslagen, want voor mij, als online shopster, betekent een webwinkel voornamelijk gemak. Ik woon in een plaats zonder Bijenkorf en zo kan je toch die leuke hebbedingetjes thuis laten bezorgen. De website blijft bestaan, maar hier worden nu voornamelijk de aankondigingen gedaan voor de aanbiedingen en de komende acties. Wel blijft de huwelijksservice op de website bestaan. Ik vind het een gemiste kans!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com