You are here: Home » Shoppen » Huishoudbeurs 2006

Huishoudbeurs 2006

geschreven door Constance

Ik heb me gisteren (zaterdag) door duizenden vrouwen (en een aantal mannen) heen geworsteld op de Huishoudbeurs in de Rai, in de hoop dat ik nog een aantal leuke tips zou tegenkomen voor shoppen.blogo.nl.

Ik heb zo’n 20 jaar geleden zelf op de Huishoudbeurs op een stand gestaan met een gratis drankje en toen was het al dringen en duwen en dat is niets veranderd. Mensen staan in de rij voor een gratis handje borrelnoten, een bordje met aardappelroermix of een dropje en dat gemengd met diverse likeuren, en dat al (of pas) om 11.30 uur ’s ochtends. De mannen moesten het dit jaar zonder de ballenbar doen, jammer want dat was toch echt wel een leuk idee vorig jaar. Ik ben wel een aantal aardige artikelen tegengekomen (daarover later meer), maar over het algemeen vond ik het aanbod treurig. Maar mocht je nog willen gaan, je loopt absoluut niet voor schut met een boodschappen-wagentje of handbagagekarretje voor al je aankopen en gratis folders. En op een groot aantal stands kan je terecht voor diverse workshops, van tuinieren t/m sieraden maken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com