You are here: Home » Beauty » Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

geschreven door Constance

Het kon natuurlijk niet uitblijven, Sarah Jessica Parker (het stijlicoon van de VS) heeft haar eigen parfum, Lovely.

Sarah Jessica Parker wilde een bescheiden geur, die ook chique en klassiek was maar  de natuurlijke vrouwelijkheid onderstreept. Daar komen parels en witte orchideeën aan te pas. Lovely is een tijdloze, zijdezachte witte ambergeur. In de top zit appel martini, hét drankje uit Sex and the City, mandarijn, bergamot, rozenhout en lavendel. Roomkleurige orchideeën en patchouli vormen het stralende hart.  De flacon van Lovely heeft het romantische van een vintage parfumfles. De dop is fraai geribbeld. De verpakking heeft de kleur van balletschoentjes (SJP volgde een balletopleiding) en een goudkleurig rastertje.
SJP is zelf het model en ze draagt een balletachtige avondjurk. De geur is nu te koop in De Bijenkorf van Rotterdam en Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com