You are here: Home » Shoppen » Kinderwagens blijven buiten

Kinderwagens blijven buiten

geschreven door Constance

Ik heb in Denemarken iets heel bijzonders gezien, alle vrouwen laten hun kinderwagens (met de kinderen erin) buiten staan bij restaurants, cafes en winkels.

Ik was op een gegeven ergens koffie aan het drinken (het sneeuwde en het was onder nul) en ik zag een kinderwagen buiten staan met een baby erin. Ik vond het erg zielig, maar toen ik vroeg of dit normaal was, is mij verteld dat tot -10 C. babies buiten blijven, en dat dit heel gezond is. Zeker als je weet dat ze in slaapzakjes liggen die tot -20 C. warmhouden. Aan de andere kant is het wel gezonder dan in een rokerig cafe of restaurant met je kind te zitten, want in Kopenhagen mag nog overal gerookt worden. Ik zie het alleen in Nederland niet zo snel gebeuren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com