You are here: Home » Beauty » Venus Vibrance Test

Venus Vibrance Test

geschreven door Constance

Zoasl ik jullie van de week al meldde, mocht ik als een van de eerste Nederlandse vrouwen, het nieuwste scheermesje van Gilette testen, de Venus Vibrance.

Ik gebruik zelf altijd de gewone wegwerpmesjes van Gilette en ik moet heel eerlijk zeggen, de Venus Vibrance doet het een stuk beter. Wat me opviel was dat (waarschijnlijk door de trillingen) de haartjes niet tussen de mesjes bleven zitten (wat bij mijn wegwerpmesjes wel het geval is) en dat de haartjes veel makkelijker weggehaald werden. Ik heb een bus met de nieuwe scheergel gekregen en de gel ruikt lekker fris, en absoluut niet zoet. Ik heb echt het gevoel dat mijn benen en oksels gladder zijn en ik ben absoluut super enthousiast. Jullie moeten nog even geduld hebben want in april ligt de Venus Vibrance pas in de winkel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com