You are here: Home » Mysteryshopper » Skins Cosmetics

Skins Cosmetics

geschreven door Constance

Ik heb vorig jaar op 23 mei een artikeltje geschreven over Skins Cosmetics in Amsterdam.

Ik vind het concept nog steeds erg goed, maar het personeel was waardeloos. Mede door de slechte ervaring in deze winkel heb ik de rubriek Mysteryshopping toegevoegd. Ik kwam op een koude vrijdagmiddag een paar weken geleden de winkel binnen, samen met mijn man. We werden in 1e instantie genegeerd omdat het personeel het veel te druk had met het kletsen met hun vriendinnen. Toen mijn man wilde weten welke bijzondere herengeuren ze verkochten en waar deze stonden, kregen we als reactie: “oh die staan overal tussen, dus moet je maar even kijken.” Van advies geven of even helpen was geen sprake, we waren in ieder geval binnen 5 minuten de winkel weer uit, want in zo’n winkel geef ik geen geld uit.

Heb je ook goede of slechte ervaringen in winkels (of met webwinkels) mail me, en ik schrijf erover.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com