You are here: Home » Beauty » Lift Complex van At Heart

Lift Complex van At Heart

geschreven door Constance

Ik kwam een tijdje geleden puur toevallig op de website van At Heart en zag daar dat je de mogelijkheid had om, geheel gratis, Lift Complex te proberen.

Ik ben nogal nieuwsgierig van aard en heb me aangemeld om de capsules en creme te proberen. Ik ben nu bijna 1 maand verder en ik moet zeggen dat mijn huid er goed uitziet (maar dat kan ook komen omdat ik de dure Creme de la Mer als dagcreme gebruik). Ik geloof zeker dat een combinatie van creme en voedingssupplementen werken en voor de prijs van Euro 39,95 krijg je capsules voor 1 maand en 1 tube nachtcreme. Er was 1 nadeel, de creme ruikt niet echt lekker vond ik. Je kunt je trouwens nog steeds opgeven voor een gratis proefpakket!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com