You are here: Home » Beauty » Afslanken

Afslanken

geschreven door Constance

Ik heb een paar collega’s gesproken die dmv. de kliniek van Karin de Zoete een aantal kilo’s zijn afgevallen.

Nadat ik het artikel uit Nouveau gelezen had, ben ik wel nieuwsgierig geworden. Je kunt op verschillende manieren afvallen, alleen door het slikken van voedingssuplementen of in combinatie Lipolyse en de supplementen. Je kunt bij haar langsgaan in haar kliniek in Rotterdam, maar vind je dat te ver dan kan je ook ‘Self Support’ pakketen bestellen. De prijzen vielen me erg mee, dus als je ervaringen hebt met deze afvalmethode, deel deze met ons.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?