You are here: Home » Shoppen » Outdoorkleding

Outdoorkleding

geschreven door Constance

Ik heb me voor mijn safari in september jl. af en toe gek gezocht naar de jusite (safari)kleding en ik was al bang dat mij dat weer zou overkomen voor mijn voorgenomen reis (in 2007) naar de Zuidpool.

Maar gelukkig is er nu de Travel Outfitter. Deze webwinkel heeft de wereld onderverdeeld in 7 regio’s en voor elke regio kan je heel gemakkelijk de juiste kleding + accessoires terugvinden. Je hoeft natuurlijk hier je spullen niet te kopen maar het is ook heel handig om een idee te krijgen wat je meeneemt op je reis.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?