You are here: Home » Beauty » Aqua Fushion Levres

Aqua Fushion Levres

geschreven door Constance

Het is een hele mond vol, maar het is de nieuwe lippenbalsem van Lancome.

Aqua Fusion Levres (met beschermingsfactor 15) heeft de smaak van meloen en geeft je lippen een subtiele glans en zorgt er ook voor dat je lippen 3x voller lijken. Maar je lippen worden ook gehydrateerd en beschermd tegen UV-straling. Dus nooit meer droge lippen van de winter.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?