You are here: Home » Beauty » Lippenbalsem

Lippenbalsem

geschreven door Constance

De winter komt er weer aan, dus wordt het tijd om je lichaam goed in te smeren met een lekkere creme.

Maar vergeet vooral je handen en je lippen niet, want door weer, wind en de CV drogen die erg uit. Ik heb van Ellen gehoord dat de lippenbalsem van La Mer super is, en dat geldt ook voor de handcreme. Maar het prijskaartje dat aan beide producten hangt, is voor mij toch wel een beetje te erg. (De lippenbalsem kost Euro 52,- en de handcreme Euro 79,-)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?