You are here: Home » Shoppen » Shoppen in de PC

Shoppen in de PC

geschreven door Constance

Deze tip heb ik gekregen van Ellen.

Als je denkt dat je shopverslaafd bent, moet je absoluut gaan kijken naar het filmpje van de Quote 500 met in de hoofdrol Estelle Gullit. Er schijnt ondertussen al een rechtzaak aan de gang te zijn, maar waar ik vooral om moest lachen was het spellen van het woord HEMA. Dus op naar de PC Hooftstraat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?