You are here: Home » Goedkoop & voordelig » Designers kleding

Designers kleding

geschreven door Constance

Ik heb weer een hele leuke ‘koopjes’ site gevonden voor designers kleding en -schoenen bij Jade Boutique.

Van Manolo Blahnik t/m Gucci en van Burberry t/m Chanel alles is zeer voordelig in vergelijking met de winkelprijzen. Maar er zitten echt wel koopjes bij, zoals een Chanel top die normaal US$ 6.990,- kost en nu voor slechts US$ 824,99 wordt aangeboden, dan bespaar je toch mooi US$ 6.165,01! Maar zeg bij je bestelling wel dat alles een cadeautje is, dit ivm. de belastingen & de BTW-naheffing in Nederland.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?