You are here: Home » Shoppen » Sephora

Sephora

geschreven door Constance

Omdat ik regelmatig in het buitenland kom, zie je soms winkelketens die wij (nog) niet kennen.

De beautywinkel Sephora is er zo eentje, van Frankrijk t/m de VS en ook online. Ze verkopen hier een fantastisch assortiment en in de winkels mag je overal aanzitten en proberen en ruiken. En nu wil ik graag weten, wanneer komt Sephora naar Nederland?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?