You are here: Home » Beauty » Skins

Skins

geschreven door Constance

In New York, Tokio en Buenos Aires zijn er vaak andere beautyproducten te koop dan bij ons in Nederland. Dit zijn vaak producten die uitblinken in eenvoud en zeer basic zijn. Zoals Oprah Winfrey: zij is een enthousiaste gebruikster van Hope in a Jar van Philosophy. Ook de makeup producten van Bloom zijn populair bij oa. Liv Tylor, Gerrie Halliwell en Britney Spears.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?