You are here: Home » Beauty » Kapper Andy Uffels

Kapper Andy Uffels

geschreven door Constance

Ik woon zelf in Amersfoort en vroeger had topkapper Andy Uffels een kapsalon bij mij om de hoek en heeft hij mij regelmatig geknipt.

Nu heeft deze ‘hairdresser of the year 2005’ een nieuw concept bedacht in Amsterdam. Je kunt bij “B” je haar laten knippen, kleuren en verlengen, maar ook een beautybehandeling of een manicure is mogelijk. Ook zijn er complete arrangementen te boeken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?