You are here: Home » Shoppen » Zilveren armband van Chris Zegers

Zilveren armband van Chris Zegers

geschreven door Constance

De zilveren armband die Chris Zegers draagt was me al een tijd geleden opgevallen.

Hij is nu te koop! De armband is gemaakt door Mark Bos voor Bombarie. Bombarie heeft diverse zilveren sieradencollecties, zoals de Joy Collectie (zilver met Svarovski) en ook bijzondere trouwringen zijn mogelijk. Je kunt bij de juwelier en bij hippe kledingzaken de sieraden kopen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?