You are here: Home » Beauty » Biotherm lipgloss

Biotherm lipgloss

geschreven door Constance

Er zijn een aantal makeup producten van Biotherm waar ikzelf erg enthousiast over ben.

De lipgloss bijvoorbeeld en daarom was ik erg blij dat er speciaal voor de zomer een gloss met SPF 15 is. De Lipgloss Cristal Gloss kan je op je lippen doen (en smaakt naar meloen en mint) en is ook te gebruiken als hightlighter op je ogen en je wangen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?