You are here: Home » Schoenen & laarzen » Teva sandalen

Teva sandalen

geschreven door Constance

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik de Teva Sandalen of andere gelijksoortige modellen erg lelijk vind.

Maar iedereen die die sandalen draagt zegt altijd “maar ze lopen zo lekker”. Dat dat zo is klopt inderdaad want tijdens een test van het buitentijdschrift ‘Op Pad’ zijn een aantal Teva-modellen als beste getest, dus misschien moet ik ze toch maar kopen, voor op de vakantie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?