You are here: Home » Shoppen » Nokia 7270

Nokia 7270

geschreven door Constance

Altijd al iets van Versace willen hebben, maar vind je de kleding en de schoenen onbetaalbaar.

Dan kan je nu terecht voor een Versace mobiele telefoon, exclusief uitgegeven door Nokia. Donatella heeft de Nokia 7270 opgefleurd met een Alcantara Versace cover, een leren Versace tasje en een riempje met Swarovski kristallen. Er zijn slechts 727 stuks beschikbaar en je kan de telefoon bestellen bij Nokia in Oostenrijk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?