Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Brillen en monturen Brillen en monturen
  • Crème Brulee Crème Brulee
  • Werk aan de winkel Werk aan de winkel
  • Online sale bij Flavourzine! Online sale bij Flavourzine!
  • La Moon sieraden La Moon sieraden
  • Test TomTom White Pearl Test TomTom White Pearl
shoppen

Nokia 7270

Altijd al iets van Versace willen hebben, maar vind je de kleding en de schoenen onbetaalbaar.

Dan kan je nu terecht voor een Versace mobiele telefoon, exclusief uitgegeven door Nokia. Donatella heeft de Nokia 7270 opgefleurd met een Alcantara Versace cover, een leren Versace tasje en een riempje met Swarovski kristallen. Er zijn slechts 727 stuks beschikbaar en je kan de telefoon bestellen bij Nokia in Oostenrijk.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?