You are here: Home » Goedkoop & voordelig » Betaalbare lingerie en badmode

Betaalbare lingerie en badmode

geschreven door Constance

Vroeger was Hunkemoller altijd een beetje oudbollig, maar dat is nu absoluut niet meer het geval.

In mijn woonplaats is de winkel helemaal opgefrist en heeft een beetje een “Victoria Secret’s” uitstraling gekregen. En ik moet eerlijk zeggen dat de bikini’s helemaal niet duur zijn en de pasvorm is super (beter als van de H&M). En deze week is de uitverkoop begonnen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?