You are here: Home » Shoppen » Gaultier bij de Franse Wehkamp

Gaultier bij de Franse Wehkamp

geschreven door Constance

Een paar jaar geleden kon je ook bij ons terecht voor La Redoute, maar helaas zijn ze gestopt.

In Frankrijk is La Redoute nog steeds zeer populair, als postorderbedrijf maar ook met de winkels en de online shop. En ze verkopen een hele leuke collectie dameskleding van Jean Paul Gaultier. En versturen evt. ook naar Nederland.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?