You are here: Home » Shoppen » Prada, Gucci en nog veel meer

Prada, Gucci en nog veel meer

geschreven door Constance

Ik ben weer een online outletwinkel tegen gekomen met collecties voor hem en haar.

De designers vliegen je om de oren: Prada, Gucci, Dolce & Gabbana, Hogan, Tod’s, Versace. Burberry etc etc. Je betaald US$ 16.90 per pakje voor de verzendkosten, maar hou er wel rekening mee dat de douane je ook invoerrechten laat betalen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?