You are here: Home » Shoppen » Shoppen in Bangkok

Shoppen in Bangkok

geschreven door Constance

Tegenwoordig kan je heel voordelig een lang weekend Bangkok boeken, dus waarom niet. Je kunt hier nl. heel voordelig winkelen, natuurlijk op Patpong voor de bekende namaak artikelen, maar ook in de verschillende shoppingmalls.

Een hele mooie is Erawan waar je terecht kunt voor bekende designers, maar wel een stukje voordeliger als bij ons.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?