You are here: Home » Beauty » Eenmalige actie

Eenmalige actie

geschreven door Constance

Dior heeft weer een heel bijzonder product op de markt gebracht, nl. de Princess Ring.

Deze ring bevat opengeklapt 2 kleuren lipgloss (Pink Majesty Lips) of 2 kleuren oogschaduw (Royal Turquoise Eyes). Als je de ring dichtklapt zitten er op de rand kristallen en in het midden een spiegeltje. Ook krijg je er een sleutelhanger bij.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?