You are here: Home » Tuin & terras » Verwarm huis en haard met Höfats

Verwarm huis en haard met Höfats

geschreven door Constance

Waar vuur vroeger essentieel was om te overleven, wordt het tegenwoordig vaker ingezet ter decoratie. Höfats, het jonge Duitse designbedrijf waar vuur centraal staat, komt met 2 nieuwe designs die sfeer garanderen tijdens zowel een avond buiten op het terras, als binnen op de bank: de Gravity Candle en Spin.

Kaarsen geven een aangename en sfeervolle verlichting, waar deze ook geplaatst worden. De Gravity Candle heeft niet alleen een balancerend effect op je humeur, hij blijft ook op ieder moment in balans door zwaartekracht en de cardanische ophanging. Door de twee rotatieassen en de kantelbare glazen buis is het gemakkelijk en veilig om de kaars aan te steken. De kaars kan net zo eenvoudig weer gedoofd worden. De Gravity Candle kan simpelweg omgedraaid worden terwijl de kaars door de zwaartekracht recht blijft hangen en door zuurstoftekort vanzelf dooft. Dit betekent dus dat je geen last meer zult hebben van wasspatten of rook!

De Spin is een decoratieve glazen cilinder met daarin een prachtige werveling van vlammen. De werveling wordt veroorzaakt door drie schotten die de binnenkomende lucht om de vlam laten draaien, maar kan veilig en eenvoudig weer gedoofd worden. Het vuur wordt aangewakkerd met bio-ethanol en wordt door de warmte en het schoorsteeneffect wel 5 keer groter dan zijn oorspronkelijke grootte. Maar binnen- of buitenshuis: de Spin voldoet aan alle veiligheidsnormen. De Spin kan zowel op een stang gemonteerd worden als lantaarn voor in de tuin, maar kan ook dienen als tafeldecoratie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com