Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Eat your truffle heart out bij restaurant 5&33 Eat your truffle heart out bij restaurant 5&33
  • Dyson opent 1e beauty shop-in-shop in Nederland Dyson opent 1e beauty shop-in-shop in Nederland
  • NARS Cosmetics komt Nederland! NARS Cosmetics komt Nederland!
  • TASCHEN summer party TASCHEN summer party
  • Zwartjes helpt je bij pijnlijke voeten Zwartjes helpt je bij pijnlijke voeten
shoppen

Restaurant ADAM introduceert een compleet vegetarisch menu

Omdat Restaurant ADAM iedereen een gevoel van thuis wil geven, wordt de ware vegetariër zeker niet overgeslagen. Als nieuwe & creatieve uitdaging heeft Chef-kok Arne een compleet vegetarisch menu samengesteld voor de zomer. Gerechten als bloemkool in verschillende, verrassende variaties en broodravioli met jus van rode wijn en salie zullen op het menu verschijnen. Vleesliefhebbers en flexitariërs mogen dit ook zeker niet overslaan, want je zult niets aan smaak missen in het menu. Een bewust avondje uit bij Restaurant ADAM, zeker geen straf dus.

Op je gemak genieten van hoogstaand culinaire gerechten. Hier zag chef-kok Arne Russchen een kans en zo is ADAM ontstaan. Restaurant ADAM staat voor puur, passie en eerlijk. Met deze visie opende hij drie jaar geleden ADAM. De gastvrijheid en de vriendelijke sfeer is nog steeds onmisbaar, maar ook de kennis en kundigheid vindt Arne net zo belangrijk. Zo weten zij uiteraard rekening te houden met diëten en allergieën. Kortom, het personeel staat met volle passie klaar om je van het begin tot het einde een unieke beleving te geven.

Chef-kok Arne heeft een echte passie voor smaak. Omdat hij zijn gasten alleen het beste wil laten proeven, werkt hij met seizoensgebonden ingrediënten en wildvangst in plaats van kweek. Per specialiteit worden er onder andere ingrediënten besteld bij kleine leveranciers voor het waarmaken van een echte smaaksensatie van de gerechten. De gerechten worden samen met drie expert proevers van buitenaf getest. Hierdoor zijn de combinaties steeds weer verrassend. Arne weet als geen ander hoe hij zijn gasten een geweldige ervaring kan geven. De expertise van Chef-kok Arne komt dan ook voort uit zijn ervaring in koken voor meerdere sterrenrestaurants, waaronder Tante Koosje en de Vrienden van Jacob.

Wie van afwisseling in de gastronomische keuken houdt, zit bij Restaurant ADAM aan het juiste adres. Hier kan je jezelf iedere 4 weken laten verrassen door een compleet nieuw menu met wijn arrangement. Er wordt hier alleen gewerkt met pure ingrediënten en passie, en dat in een ongedwongen sfeer. En nu met een compleet nieuw, vegetarisch menu. Arne zag de ruime mogelijkheden die groenten bieden, waarbij vlees achterwege gelaten kan worden. Zonder dat dit af doet aan de smaak. Uit deze visie is het nieuwe menu ontstaan: smaakexplosies die zeker geproefd moeten worden.