You are here: Home » Kruidvat » Vanaf vandaag bij Kruidvat; Mr. John Travel Hygiëne Kit

Vanaf vandaag bij Kruidvat; Mr. John Travel Hygiëne Kit

geschreven door Constance

Hoe vies is jouw hotel, appartement of doucheruimte op de camping? Speciaal voor iedereen die ‘last’ heeft van smetvrees is er de Mr. John Travel Hygiëne Kit. Zo kan je onbezorgd genieten op je vakantie. De Mr. John Travel Hygiëne Kit bestaat uit een uv-lampje, hygiëne handschoenen, onzichtbare uv-spray, afstandsbedieningshoes (!), schoonmaakspray, stencil en vochtige hygiënedoekjes.

Even een handig weetje; Wist je dat de afstandsbediening de grootste bacteriënbron in een appartement of hotelkamer is? En ik los dit heel eenvoudig op, ik desinfecteer met anti-bacteriële handgel de afstandsbediening en daarna trek ik het plastic douchemutsje (uit de badkamer) over de afstandsbediening.

Waar gebruik je wat voor?
Met de uv-lamp check je oppervlakken en bedlinnen of ze wel goed zijn schoongemaakt. Je ziet met de lamp achtergebleven lichaamsvocht en -sappen, schimmels en stofdeeltjes. In de handleiding zie je de verschillen tussen de diverse vervuilingen en een uitgebreide uitleg.
Met de desinfectiedoekjes kun je bij aankomst diverse oppervlakken schoonmaken. Het is raadzaam met de desinfectiedoekjes altijd de deurklinken, lichtknopjes en het sanitair te desinfecteren.
Door regelmatig de desinfecterende spray te gebruiken om je handen te reinigen, verlaag je de kans om ziek te worden aanzienlijk. Je kunt deze ook gebruiken in combinatie met de desinfectiedoekjes.
Zoals ik al eerder meldde is de afstandsbediening het meest onhygiënische voorwerp in een hotelkamer. In de Mr. John Travel Hygiëne Kit zitten twee hoesjes die je eenvoudig om de afstandsbediening doet. Je sealt ze met een föhn en bij vertrek verwijder je de hoes eenvoudig. (Je kan dus ook het douchemutsje gebruiken.)
Wil je weten of jouw verblijf ook daadwerkelijk goed schoongemaakt wordt tijdens je verblijf? Met de Mr. John cleaning check laat je een onzichtbare smiley achter, op bij voorbeeld het sanitair. Als het bedlinnen om de dag wordt verschoond kun je de smiley ook op het bedlinnen achterlaten. Bij terugkomst in de kamer check je met de uv-lamp of er daadwerkelijk goed is schoongemaakt.
En vind je het prettig om rubberhandschoenen te dragen? Je vindt er een aantal in de Mr. John Travel Hygiëne Kit.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?